Meg, animert, Power Puff girl

Så, Power Puff girls, du vet den tegneserien som du antageligvis aldri har sett på, kommer med ny sesong eller noe sånt og har derfor en veldig morsom mediakampanje akkurat nå der man kan lage sine egne figurer. Så da lagde jeg meg selv!

static

Dette er sånn jeg tror jeg ser ut. Ikke at jeg noen gang har sett på Power Puff Girls, men det var morsomt å lage meg selv som tegnefilmkarakter.

animated

Likner det synes du? Kort, blondt hår, grønne øyne, fine øredobber, blå og oransj, bestemt ansiktsuttrykk. Mhm, veldig meg.

Har du laget deg selv ennå?

English: the other day I made my self as a Power Puff girl. The show has a social media campaign right now and it was a fun thing to do. So I am this girl, short blond hair, colourful clothes and determined face.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *