Prikker og gresskar fra Kusama

Dere trenger alle litt prikker og gresskar fra Kusama, gjør dere ikke?

DSC_0400

Dere, oransjt og prikker er den beste kombinasjonen. Jeg er glad i oransj. Ikke bare i oransj, men også oransj.

DSC_0404

Se! Jeg prøver å gå i ett med prikkene, som fargerik i burgunder og grønn. Museumsklistremerker matcher i hvert fall 😉

DSC_0407

Disse bildene er fra et av rommene på Kusama-utstillingen på Henie Onstad. Det er fullstendig oransjt og dekket i sorte prikker og har en stor speilboks i midten.

DSC_0408

Inni speilboksen var det speil og gresskar. Her ser dere ansiktet mitt mange ganger, opp ned og bak fram sammen med et stort jorde av gresskar.

DSC_0410

Gresskar går igjen hos Kusama gjennom hele kunstnerskapet hennes. Disse er ganske tidlige og jeg liker at de er ulike, det får dem til å føles mer ekte.

DSC_0411

Kusama er veldig opptatt av repetisjon, så senere i utstillingen hadde hun masse gresskar på en vegg, mange, mange etter hverandre.

DSC_0424

Jeg elsker at hun er konsekvent, at hun følger sin egen røde tråd og at hun henger seg opp i morsomme ting. Ikke minst at hun liker sterke farger, akkurat som jeg gjør.

DSC_0425

Jeg kunne hatt dette gresskaret på veggen. Prikker, rare former, grønn og blå og oransj. Et litt usexy gresskar egentlig. Jeg vet ikke om de kan bli så nedsunkne, men det kan de sikkert. Hva vet jeg.

DSC_0438

English: another room from the Kusama exhibition at Henie Onstad. It’s orange, polka dotted and filled with pumpkins. And then some more pumpkins you can see in the rest of the exhibition. I could own one of the pumpkins or that painting. You know.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *