En liten gave fra meg til meg

Som dere skjønner er jeg veldig klar for å bli ferdig med doktorgraden min, selv om det nok er en stund til. Men mens jeg drømmer om å bli ferdig, drømmer jeg også om å gi meg selv en gave. Og siden jeg er en skrekkelig fornuftig dame, ønsker jeg meg en fornuftig gave.

proenza-schouler-red-kent-tiny-textured-leather-shoulder-bag-product-1-793534293-normal

Som denne. Denne er dessverre fra Proenza Schouler og koster en liten formue. Så jeg kan ikke egentlig kjøpe den. Men Eriks tante Toril har et firma som lager vesker, Hippi Grace, som også lager veldig fine vesker. Altså, til og med kronprisesse Victoria av Sverige kjøper veskene hennes.

96172-1d557dac68eb4009a76015d612bb406a

Hun har to modeller jeg liker veldig godt, denne HG118 HIPPI GRACE ASCOT KALVESKINN ORANGE som jo likner veldig på den over. Den er også dyr da, koster ca 2500 kr. Men jeg liker fasongen, spennen og “saltaske”-looken.

96172-5ffcefae0102409abea52de628a93868

Og så liker jeg denne modellen, HG123 HIPPI GRACE LILLESAND KALVESKINN LYSEBLÅ MED ORANGE. Den er mye billigere, men koster fremdeles 1800 kr. Jeg lurer veldig på om lyseblå kanskje er veien å gå. Jeg har jo ingenting i lyseblå, men jeg tror det kunne vært en kul kontrast til alle de andre fargene jeg bruker.

DSC_2399

Dette er den gamle veska mi, en nydelig grønn ting i plast fra H&M. Jeg kjøpte den for sikkert 7 år siden og har brukt den mye. Den var perfekt størrelse for å akkurat få enten kameraet mitt eller en vannflaske i. Jeg brukte den når jeg ville ha en liten veske med mye plass. Men i fjor røk stroppen og det var ikke mer jeg kan gjøre. Jeg tror faktisk det er den første veska jeg har slitt ut. Nå lengter jeg etter en ny veske.

Så blir det vanskeligste å finne en farge som jeg kan leve med i nye 7 år. Grønn funket så veldig bra, men jeg lurer på om jeg skal gå videre.

English: I am contemplating buying myself a new handbag when I finally finish my PhD. I am drooling over these, because I want to replace my old green one that finally tore last year.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *