Et koselig gavetips

Det begynner å bli mer og mer babyshowers, barnedåper, innflytningsfester og annet fint i vennekretsen min, så derfor tenkte jeg å komme med et gavetips.

rosa gosedjur apa-700x700

En av bloggerne jeg leser, UnderbaraClara, har et samarbeid med Yawama of Sweden. Det er et firma som produserer alle varene sine i Zambia og de skaper arbeidsplasser for kvinner.

vit stickad ko-700x700

De lager nydelige kosedyr, treleker og boller og puter. Ja, alt mulig egentlig. De er miljøvennlige, i mange fine farger og de er ikke “kjønnede”. Du vet, ikke tydelig markedsført til hverken stereotypiske jenter eller gutter, men bare for barn.

a70ca5b925c2a24e87bc4d568c13ad97

Clara har skrevet om disse gavene flere ganger og selv om jeg ikke har kjøpt noe fra dem selv, tenkte jeg allikevel at det var et godt gavetips. Det er jo godt å ha noe som er fint, fargerikt, mykt, men også rettferdig, miljøvennlig og snilt mot verden.

Så om du trenger litt hjelp med å finne en fin gave til en fersk verdensborger så synes jeg du bør starte her.

English: one of the bloggers I read, UnderbaraClara, works with a company in Zambia. They make children’s toys in many pretty colours, in addition to nice things for the home. They employ women and pay them a good wage. I think this is a very good idea and if you need a gift for a newcomer to the world, you should buy it here.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *