Utdrikningslaget til Camilla

Den andre overraskelsen sist helg var utdrikningslaget til Camilla på lørdag.

dsc_0088

Vi startet dagen på Oslo Klatrepark på Tryvann med tiara, XXL badeand og strålende vær.

dsc_0093

Camilla er jo en veldig sporty dame (husker dere at hun gikk Oslo – Bergen?) og de fleste av oss på utdrikningslaget kjenner henne best gjennom tur og aktivitet. Folk hadde reist fra Trondheim og Bergen (og Kongsberg) for å henge med Camilla og der var veldig hyggelig å se igjen noen gamle venner.

dsc_0133

Vi tok en rute på klatreparken før lønsj. Live hadde bakt rundstykker, laget pastasalat og tatt med brie nok til en liten armé.

 

dsc_0143

Jeg var veldig glad fordi jeg kunne sitte ute i shorts og t-skjorte og spise lønsj. Ferske rundstykker med brie, altså, det er godt det.

Etter lønsjen tok vi en rute til (kommer mer i eget blogginnlegg), en ordentlig vanskelig en, og plutselig var det ikke lenge til parken stengte, så da var det tid for Camillas utfordring.

dsc_0206

Camilla hoppet Tigerspranget og det var tid for sprudlende rosé og tur videre. (Man skulle ikke være beruset mens man var i parken, var derfor vi ikke startet med sprudle, som jo er ganske vanlig i utdrikningslag.)

dsc_0224

Festen skulle være hjemme hos meg! Jeg hadde sendt Erik til foreldrene sine og gjort klart for å være ti til bords. Først lagde vi tapas sammen og drakk sprudle. Fem stykker som lager mat på kjøkkenet er maks, så resten var forvist til stua og måtte dekke på og blåse opp ballonger.

dsc_0234

Æresgjesten!

dsc_0240

Vi spiste sterke kjøttboller, kyllingvinger, syndige korgutter (beiken rundt dadler), pastasalat, ost og lakseruller. Vi drakk vin, spilte spill, mimret og koste oss. Da klokka slo tolv måtte halve selskapet rekke siste bussen/ toget/ banen hjem og småbarnsmoren hjem og legge seg. Men utdrikningslaget til Camilla var absolutt en suksess og jeg gleder meg til bryllupet på Finse i oktober!

English: Camilla’s bachelorette party was spent high in the air and stuffing our faces. The best Saturday, really.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *