Bærum Vokalensemble,  Current og Himmeldronningen 

For to uker siden var jeg så heldig å høre Bærum Vokalensemble og Current ha konsert med tittel Himmeldronningen.

Jeg har ikke kunnet være på korøvelse siden jeg ble sykemeldt i juni, så når jeg ikke skulle synge selv kunne jeg komme og nyte konserten i stedet for.

Konserten var i Majorstua kirke søndag kveld. Etter konkurransen i våres var det flere i koret som trengte en pause, men koret gjorde allikevel god figur og fylte kirka godt. Majorstua kirker er ikke aktiv lenger, den er slått sammen med Vestre Aker som ligger litt lenger opp i bakken, så det er stadig bra konserter i Majorstua kirke nå.

Himmeldronningen var en konsert med klassiske middelalderstykker om Jomfru Maria framført av koret. Current, en saxofongruppe, spilte moderne Mariamusikk og kombinasjonen av det middelalderske og det moderne var veldig kult. Middelaldermusikk er ikke egentlig så bundet i formen, så på en måte møttes de to musikksjangrene i det ubundne (formløse?).

Jeg synes i hvert fall det var en spennende og vakker konsert og håper at jeg snart kommer meg nok til at jeg kan begynne å synge igjen. Det er så fint å synge i kor, det gjør meg så glad.

English: since I am still on sick leave I have not attended choir practice, so I went to hear mye own choir a couple of weeks ago. Of course they were really good 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *