En fin ting i uke 5

Jeg rakk ikke å skrive hva som var fint i uke 4 fordi jeg var i London, men uke 5 blir det orden på.


For uke 4 kan jeg bare si at London var veldig bra. Jeg er utrolig fornøyd med vinterspaserskoene mine, jeg koste meg da jeg fikk manikyr og å mestre å rusle rundt i London alene og uten kart var veldig deilig.

Uke 5 var litt blåmandag etter Londontur, men den tok seg opp etter hvert. Det beste som skjedde var egentlig at jeg fikk invitasjon til to intervjuer på torsdag. Det er intervjuer for to veldig forskjellige muligheter, men bare det å være ønsket, at noen synes jeg er interessant og vil at jeg skal jobbe hos dem, er veldig deilig. Jeg har jo skrevet om det før, at selvtilliten min har fått seg et skudd for baugen mens jeg har jobbet med doktorgraden, men å søke jobber har faktisk gitt meg mer selvtillit igjen. Det er kanskje rart, men jeg får så mye bra tilbakemelding og det gjør meg så glad.

Men uke 5 har inneholdt flere fine ting. Jeg har vært i operaen og forestillingen var veldig morsom. Jeg har hatt et eksotisk Skypeintervju og planlagt tur til Edinburgh og i dag er jeg i Edinburgh! Hva mer kan en uke trenge for å bli bra?

Neste uke er det både Edinburgh, vennemiddag, jobbintervju og hyttetur med familien, så uke 6 blir nok bra uansett.

Hvordan var din uke 5?

English: the 5th week of 2017 started out bad, but ended up being really good. The best part was that I was invited to two interviews.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *