En fin ting i uke 8

Det har egentlig skjedd veldig mange fine ting i uke 8 og jeg kjenner at det er vanskelig å velge, men jeg tror kanskje at det er uavgjort mellom utstillingen av Sidsel Paaske på museet for samtidskunst på lørdag og “en dag i Thailand” med Erik i går.

Utstillingen med Sidsel Paaske har jeg faktisk hatt på lista en stund, men hadde helt glemt den før jeg så at det plutselig bare var to uker igjen av utstillingen. Jeg er så glad for at jeg tok meg tid, for det var en utrolig god utstilling og jeg føler meg både inspirert og smartere.

På delt førsteplass for uke 8 er også “en dag i Thailand”. Erik blir 30 år om to uker og jeg ga ham i går én dag i Thailand, som han er veldig glad i. Vi fikk thaimassasje, spiste lønsj på kafé, badet i Tøyenbadet og  solte oss i solstudio. Vi spiste thaimat til middag, drakk (kjedelig) Øst-Asiatisk øl og lagde mango sticky rice til dessert. Det var så deilig å late som at det bare var vi to på ferie, selv om vi var hjemme. Det var ikke det minste vanskelig å “være i Thailand” selv om det var snø på Tøyen.

Men uke 8 hadde så mye mer. Jeg ble innkalt på jobbintervju og fikk beskjed om at jeg er velkommen i India som frivillig om jeg har tid. Alle var glade da jeg var ute Ås og det føltes virkelig som å komme hjem. Jeg spiste pulled pork burger med kolleger og fikk ny jobb-PC. Det er alltid så fint å gå på teater med Erik, være ute og spise med supper cluben og å være frivillig på Victoria. Spontant besøke venner og planlegge sommerferien. Cocktails og dataspill med Erik en hel kveld.

Det var så mange fine ting i uke 8, virkelig.

English: the best thing last week was a tie between the Sidsel Paaske exhibit and spending a day in “Thailand” with Erik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *