Mitt nye liv som student på BI

Til slutt kom dagen, dagen jeg begynte på BI. Dagen jeg tok første skritt på veien mot å være akkurat som mamma. Vel, ikke at det er så dumt, men det er litt rart allikevel.

Opplegget med dette prosjektelderkurset på BI er at det skal passe for folk som er i full jobb, så de kan ta det ved siden av. Kurset er lagt opp som seks samlinger i løpet av et år og så innlevering av en oppgave og en skriftlig eksamen. Hver av samlingene er tre fulle dager på BI i Nydalen i Executive-området. De har altså et eget område for folk som tar videreutdanning på BI, så de ikke mingler med de vanlige studentene 😉

Kurset skal være både vitenskapelig og praktisk, vi skal lære grunnleggende prosjektledelsesteori og vi skal følge et prosjekt mens det pågår og lære av det. Den første samlingen, forrige uke, skulle vi bli kjent både med hverandre og med prosjektledelsesfaget. Vi skal jo jobbe sammen i grupper med prosjektoppgavene, så det er viktig at vi blir kjent.

Jeg likte virkelig den første samlingen. Det var morsomt å snakke om prosjektledelse hele dagen, det var deilig å ha lest og kjenne at dette var noe jeg kunne godt, det var spennende å lære nye ting og foreleserne var veldig kunnskapsrike. Det var rart og morsomt å være på BI der alle faktisk går i mørkeblå blazere og ha gratis kaffe hele dagen, jeg følte meg voksen og som en fisk på land på en gang. Å møte masse nye folk, kjenne seg inspirert og at det var starten på noe nytt var utrolig deilig. På slutten av neste samling skal vi bestemme gruppene vi skal jobbe i og hvilket prosjekt vi skal følge, det blir veldig spennende.

English: I had my first session at BI last week and it was wonderful getting started with project management.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *