Skatter fra London: veske, sko og øredobber

Uten å mene det endte jeg opp med en del shopping i London. Jeg fant nemlig en perfekt veske (på salg!) og perfekte sko til tøysete vintervær.

Fordi jeg ikke er en ordentlig moteblogger har jeg ikke gjort en ordentlig fotosession for de nye tingene jeg har kjøpt, men jeg tenkte jeg kunne vise dem fram allikevel.

Helt siden min forrige grønne veske gikk i stykker har jeg lett etter en ny en, men det er vanskelig å finne akkurat den størrelsen man vil ha når man har prinsipper. Jeg ville ha en liten veske som fremdeles hadde plass til kameraet og en liten vannflaske.

På vei til Vilnius i november oppdaget jeg at Michael Kors (jeg føler meg veldig basic som kjøper Kors) hadde den perfekte veska, men den kostet 2000 kr, som var litt over det jeg var villig til å betale. Men så, på vei til London, var det plutselig salg på Gardermoen og da ble veska mi. Jeg har allerede brukt den hver dag og jeg er utrolig fornøyd.

Mitt neste fantastiske kjøp i London var nye sko. Jeg har innsett i høst at jeg ikke har sko som passer til 5 plussgrader om vinteren, som har litt tykke såler, men ikke er ordentlig varme. Jeg må innrømme at jeg lett blir litt svett på føttene og nå er det tydelig at vintre uten minusgrader er noe jeg må bli vant til.

Så etter å ha vært på afternoon tea og observert servitøren ha på seg de perfekte skoene, spurte jeg hvor hun hadde dem fra, hun hadde dem fra Clark’s og så gikk jeg rett dit. Skoene sto på nærmeste hylle, jeg tok dem på og kjente umiddelbart at dette var skoene for meg. Det er ikke ofte at man kan kjøpe nye sko, gå med dem i to dager og ikke få et eneste gnagsår.

Så takk til Clark’s og Micheal Kors for det som helt klart kommer til å bli årets kjøp.

English: so I just bought the perfect pair of shoes from Clark’s and the perfect bag from Michael Kors in 24 hours after looking for a long time.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *