En fin ting i uke 9

Uke 9 har vært innholdsrik og innholdet har for det meste vært fest og feiring.

Det aller beste som skjedde i uke 9 var faktisk bursdagen min på tirsdag. Jeg hadde ikke tenkt til å gjøre så mye ut av bursdagen min i år ettersom jeg gjorde mye ut av den i fjor og Erik skal gjøre mye ut av sin om to uker, men jeg hadde ikke tenkt til å forbigå den i stillhet heller. Så på tirsdag inviterte jeg på te og boller hos oss. Erik bakte et fjell med boller, jeg lagde kanner med te og så drakk vi en flaske sprudle for det var jo faktisk bursdagen min.

Bursdagen min måtte ikke nødvendigvis være den beste dagen i uke 9, men det ble en så innmari fin kveld. Morsom kveld. Vi var ti stykker som satt i sofasirkelen og spiste boller og tøyset. Jeg har ikke ledd så mye på lenge og det var så deilig å være sammen med de ni beste vennene mine. Folk jeg er glad i og som kjenner meg godt. Det var så fint med så mange boller jeg orket å spise, sprudle, gode venner og latter.

Så bursdagen min slo mange andre fine ting i uke 9. Vi var på Kattateateret på onsdag og jeg fikk endelig sett den beryktede kantina, vært inne på skolen og opplevd teateret. Vi hjalp Nina med å flytte og fikk deilig middag på småbruket midt i skogen. Vi var i Trondheim og festet på Samfundet i galla til seks om morgenen. Vi hang med gamle venner og snakket om livet, ruslet i byen og koste oss i sola.
Uke 9 var atter en veldig fin uke og jeg må si at 2017 ser ut til å kunne bli et veldig godt år.

English: the best thing that happened this week was actually my birthday on Tuesday. I had invited friends over for tea and bolle and we had so much fun. I haven’t laughed so much in a long time. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *