BI-samling på Nydalen bryggeri og spiseri

Arne i klassen min på BI foreslo at vi burde samles en gang hver samling, så på tirsdag var vi på Nydalen bryggeri og spiseri for å kose oss og være sosiale.

Det var andre gangen min på Nydalen bryggeri og spiseri på en uke og denne gangen skulle det bli både middag og øl. Nydalen bryggeri og spiseri er et av de få ordentlig gode stedene så langt opp langs elva og jeg er litt trist over at de ikke åpnet før vi flyttet fra Bjølsen.

Nydalen bryggeri og spiseri er akkurat det det høres ut som, et sted som serverer øl og mat og det gjør de veldig bra. Det passer både å være to som drikker øl, en liten gruppe som spiser eller en stor gruppe som skal spise. De er store på after work så skal dere være mange anbefaler jeg å reservere et bord.

Men til maten! Og ølen. Jeg bestilte fish & chips, fordi ingenting er så deilig som sunn og deilig samtidig. Og så god den var! Skikkelig fersk fisk, perfekt batter og nydelige poteter. Godt, helt enkelt. I tillegg til en kort, men god meny, har de også et veldig godt utvalg av øl på tapp. Jeg tenker de har ca 20 ulike øl og sikkert en del flaskeøl, men så langt kom jeg ikke. De hadde mange øl jeg aldri hadde prøvd før og jeg kom ikke gjennom utvalget i løpet av kvelden. Men da vet man at man alltid kan komme tilbake og få nye opplevelser 🙂

Jeg vet ikke om jeg kommer til å gå av veien for å spise eller drikke på Nydalen bryggeri og spiseri, men det er helt klart et godt alternativ om man er i området, så det er godt mulig at jeg kommer tilbake neste gang jeg har samling på BI.

English: last week I had the pleasure of beer’ing and dining in Nydalen. A good place for an after work session if you are in the area.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *