Rebusløp og traktorselfie på landet

På lørdag da vi var hos Nina og Jon Olav ble vi sendt ut på rebusløp som krevde traktorselfie og lokalkunnskap.

Nina og Jon Olav har flyttet sammen og hadde laget en hel innflytningsfestival for alle vennene sine. Første del var bålkos, pølsegrilling og rebusløp! Sånn går det når det er mange med barn i vennegjengen (og man er speiderleder).

For det var ikke bare barn som liker rebusløpe! Folk hadde egentlig begynt å bli kalde, men Silje ville ikke inn, så vi ble med på laget hennes. Nina og Jon Olav hadde laget rebusløype rundt på tomta, så vi ble bedre kjent med låven og terrassen og hundehuset og flaggstanga.

På hver post var det både barnespørsmål og boksenspørsmål og jeg tror vi alle var enige om at de var ganske vanskelige. Vi fikk heldigvis eksperthjelp til å svare på barnespørsmålene og for å finne postene (det var jo en rebusløype).

En av postene var traktoren! Der skulle man ta en traktorselfie, hele laget inni traktoren. Jeg hjalp laget som lå foran oss i løypa. Det ble vel strengt tatt ikke en selfie, men det ble en fint bilde 🙂

Mitt lag tok også traktorselfie, her er vi, Silje, Erik og Helge med vår innleide konsulent på rebusløype og han som ikke ville forlate traktoren 🙂

Etter rebusløpet tok alle en liten hvil i sofaen mens snille, snille mennesker lagde lammestek til oss. Det er ikke hver helg jeg tilbringer med en bråte barn (er egentlig færre enn ti fremdeles en bråte?), men jeg kjenner det er fint så lenge det ikke skjer for ofte…

Men så lenge de voksne også får være med å leke er det uansett i orden 🙂

English: I spent my Saturday playing with my friends in the woods in Nina’s new house.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *