Det er best å bli eldre med sprudle

På fredag feiret pappa bursdagen sin med årets første grillmiddag og en gigantisk flaske med sprudle.

Fra oppsummeringen min av det beste som skjedde i uke 14 vet dere at det beste jeg gjorde var å sitte på terrassen med familien min i sola og bare nyte at det var fredag ettermiddag og varmt nok til å sitte uten trøye. Men jeg tok ingen bilder, for jeg var altfor opptatt med å tilbe sola til å ta noen bilder.

Men da det ikke var sol på terrassen lenger var det på tide å lage middag. Pappa hadde planlagt marinert lam, potetstappe, grillet paprika og salat. Kvalitetskost, kan vi alle være enige om.

Men uten sola er det kaldt å sitte ute. Mamma er som dere ser den morsomste i familien. I hvert fall den største spilloppmakeren. Det er også hun som lengter mest etter å åpne gaver på julaften. Bra mamma som dere skjønner.

Pappa hadde funnet fram en skikkelig god rødvin som jeg ikke husker hva heter og vi spiste lam til det satt fast i alle tenna.

Bror og jeg var glade. Hvem er vel ikke det når det er påskeferie og god mat?

Jeg hadde gjort noe veldig utypisk meg og bakt. Ikke at jeg aldri baker, men jeg baker sjelden for å gjøre folk glade. Jeg mistet også kaka (med lokket på) i bakken på vei til Bekkestua, det gjør jeg også sjelden (tror jeg aldri har gjort det før), så den så ikke så fin ut. Men det står 65 på den! Pappa ble glad i hvert fall.

Pappa ble også glad av sprudle. De aller fleste blir glade av sprudle. Spesielt når den kommer i en gigantisk flaske.

Så glad blir jeg av en gigantisk flaske med sprudle. Var veldig fornøyd med rosa tyllskjørt, hvit genser og mintgrønne negler. Beste kombinasjonen.

Flasken var litt vanskelig å åpne, så vi var litt redde for at all futten hadde gått ut, men det gikk bra. Jeg har ingen flere bilder, men resten av kvelden gikk med til å drikke 3 liter sprudle og sykle til Bekkestua for å ta siste banen hjem (som nå går en halvtime senere, hurra!).

Hurra igjen for pappa som ble 65 år og for familie og sol og sprudle.

English: last Friday I spent the evening wining and dining with my family, celebrating my father turning 65 years old.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *