En fin ting i uke 14

Uke 14 ble rett og slett en veldig god uke.

God natt Oslo night, night

Den startet rolig med jobbsøking, hjemmekvelder og middager fra Adams matkasse. Jeg så ferdig Buffy the vampire slayer (for første gang) og gikk rundt med en klump av vemod i kroppen hele uka. Jeg skjønner også nå alles elsk for Spike for 15 år siden. Ah. Om du ikke har sett Buffy, finn din nærmeste skjerm med Netflix og sett igang.

Sol ass sun is the best #oslove #sunshinebaby #cityscape

Etter det satte uka igang på ordentlig. Jeg var frivillig på Victoria på en veldig morsom konsert og hadde ny datakveld på Deichmann. Det gjør meg veldig glad når jeg føler jeg at jeg hjelper andre, når jeg gjør verden litt bedre. Selv om det bare er å jobbe på en jazzkonsert eller å bruke to timer på å fortelle noen hvordan man kan planlegge tur.

Cremant og ferieplanlegging sparkly holiday planning #family #sparkly

Hva var best i uke 14? Var det jobbintervju og solskinn på fredag? Eller å sitte på terrassen hos mamma og pappa i sola og prate om livet? Å plukke hestehov til mormor da jeg hentet Dolly? Eller tilfredsstillelsen ved å endelig ha vasket og ordnet Dolly? Kanskje after eight-kake hos Kristian og Silje på lørdag? Vi var til og med på tur på søndag. En lang tur som startet med shorts og tskjorte i sola og inkluderte middag laget på primus.

Jeg tror kanskje den beste tingen i uke 14 var på fredag, da jeg satt på terrassen hjemme hos mamma og pappa. Ikke fordi det er så viktig å være hjemme, men fordi det er den aller beste terrassen jeg vet om. Den er lun og varm, har en perfekt liten trapp og utsikt helt til Nesodden. Vi satt der alle fire, i sola, og bare nøt at det var påskeferie og at vi var sammen.

English: I think the best thing that happened last week was my Friday afternoon sitting on my parents terrace in the sun with my family, just enjoying the holiday and the sunshine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *