Solskinn, blomster og tyll på Montebello

I går hadde jeg en nydelig dag med solskinn på Montebello og jeg ville vise dere.

Jeg skulle på jobbintervju på Radiumshospitalet og for første gang i mitt liv gikk jeg av t-banen på Montebello. Bærumsjente som jeg er har jeg tatt t-banen forbi mange ganger, men det er rart hvordan har vært forbi mange steder uten å ha vært der noen gang.

Men det var solskinn og vakkert på Montebello, så det var ikke så vanskelig. Sola skinte, fuglene sang, trærne hadde begynt å spire og jeg hadde veldig mye sommerfugler i magen.

Jeg hadde gledd meg smart-fargerik, akkurat som sist. Denne gangen med rosa tyllskjørt, bare bein og en hvit strikkegenser. Når man skal presentere seg fra sin beste side er det bare å ha på seg klær og farger man blir glad av. Rosa, hvit og grønn har vært med meg i 15 år nå og jeg tror jeg aldri blir lei.

Etter intervjuet fikk jeg mer solskinn. Fuglene kvitret enda høyere og jeg fant masse hestehov. Det var egentlig på tide, synes jeg, tenk at det har vært så varmt og jeg nesten ikke har sett noen hestehov ennå.

Mens jeg ventet på t-banen satt jeg bare og solte meg. Luksusen ved å sitte i sola i april og måtte ta av seg genseren fordi det blir for varmt.

Synes dere ikke livet blir bedre i solskinn og tyll? Det synes jeg. Anbefales for alle som ikke er helt ferdige med mørket og vinteren!

English: I started my day yesterday in sunshine and tuille at a job interview. Maybe one day I will get a job too 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *