Gøy på landet – fest hos Nina og Jon Olav

På lørdag var vi på fest hos Nina og Jon Olav og vi hadde det virkelig gøy på landet.

Vi vant rebusløpet! Som de eneste som fullførste og leverte inn svarene var det ikke så vanskelig, men det er fremdeles morro å få pokal. Gøy på landet!

Helge og jeg fant et hjørne i sofaen. Hva har man på seg på fest i skogen? Vel, fin, men behagelig kjole, en pen ullgenser og pene ullsokker. Comfy-chic kan man kanskje kalle det.

Vi møtte nye venner og gamle venner. Vi snakket litt om hvordan det er å få venner når man er voksen, dvs har flyttet hjemmefra og ikke studerer lenger. Hvor finner man dem? Noen ganger finner man dem fordi man er de to eneste som ikke er 17 år på glattkjøring. Andre ganger i en brettspillklubb med vilt fremmede.

Jeg har alltid funnet de beste vennene gjennom venner jeg allerede har. Det beste er når noen av mine venner samler alle sine venner og jeg plutselig møter nye, fantastiske venner som jeg vil ta med meg hjem.

Jon Olav og Nina hadde lagt opp til to etapper, først barnevennlig del med rebusløype og bål, middag i midten og så fest på kvelden. Klokka åtte hadde alle barna dratt og plutselig var voksenfesten igang!

Vi snakket om øl, drakk portvin og spiste Eriks deilige eplekake, sånn som man skal på en lørdag. Det ble bare en skikkelig morsom kveld, jeg lo så jeg gråt. Alltid deilig når man hikster av latter med venner.

Takk for masse gøy på landet!

English: we had a very nice evening drinking beer, eating cake and laughing until we cried.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *