En fin ting i uke 17

Uke 17 viste seg å bli en veldig god uke på en helt overraskende måte.

Lego art #lego #legoart #awesome

Allerede hadde jeg mange fine planer for uke 17. Jeg skulle være frivillig på Film med ord på biblioteket igjen og det er alltid veldig fint. Jeg skulle også til Kontrast på årets første Michelin-middag. Tone hadde bursdag og hadde invitert på te og kake og vi hadde avtalt cocktails med Ruben og Åse på Human Mote på fredag. Som dere skjønner kom uke 17 uansett til å bli bra. Spesielt med tanke på at den skulle avsluttes med først å være frivillig på Victoria og så med spa på Farris bad søndag til mandag. (Det er derfor jeg blogger dette litt seint.)

Fransk og uskarp French and out of focus #french #beret #alpelue #fakeburberry #rubywoo #fargerikeingeborg

Litt uvanlig er det at det er noe jobbrelatert som er det beste fra uke 17. Jeg har ikke fått jobb (dessverre), men jeg har hatt et veldig spennende møte om arbeidstrening på UiO, har blitt innkalt til intervju hos Røde Kors, vært på intervju og fått beskjed om at CEES på UiO gjerne vil ha meg til å lære og hjelpe til! Det høres kanskje ikke så imponerende ut, men det er en gruppe som jobber med veldig spennende ting og som bruker tid og penger på prosjektledelse og -koordinering, så jeg gleder meg veldig til å være der.

Ingenting er som å føle at man kommer videre med livet og at man har framgang.

English: I did so many wonderful things last week, but the best was being invited to help out at one of the best research groups at the University of Oslo and my fourth job interview. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *