En fin ting i uke 20

Det har skjedd mye fint i uke 20, men jeg har litt vondt for å bestemme meg.

14 hours later #superhero #cape #bunad #17mai #ootd #fargerikeingeborg

Egentlig så skjedde alt det morsomme i uke 20 tidlig i uka. Mandag hadde jeg er veldig hyggelig Skypemøte med en jeg skal jobbe på gruppe med for prosjektoppgaven på BI. Vi hadde det veldig hyggelig og jeg kjente at jeg gleder meg til å jobbe sammen med henne på denne oppgaven resten av året. Det er alltid bra å glede seg til å skrive skoleoppgave.

På onsdag var det 17. mai, en av de morsomste dagene i året. Jeg hadde brukt både søndag og mandag på å sy om mormors gamle bunad, og det var veldig fint å ha hyggepromille i bunad hele dagen. Jeg hadde en strålende dag og, ja, den var nok det beste som skjedde i uke 20.

Carl Berner – Maridalsvannet – Sognsvann – Carl Berner #cycling #sykkeltur #turjenter #søndagstur

På torsdag hadde Ruben invitert på nachos i anledning sine 31 år og det var veldig hyggelig å møte igjen alle Rubens venner. Vi ser dem ikke så ofte, men de er kule folk, så det er alltid fint å se dem. Dessuten er stadig noen gravide 😛

Jeg sykler til og fra Blinder hver dag nå, så jeg får litt mer mosjon enn jeg har vært vant til. Noe som er bra, egentlig, men som gjør at jeg ikke føler behovet for veldig mye mer bevegelse enn det jeg allerede gjør. Men i dag var det så fint vær at det var nødvendig å få seg en tur ut, så sykkelturen vår rundt Maridalsvannet var også en god kandidat for “fineste ting i uke 20”. Men jeg tror jeg egentlig er enig med meg selv i at 17. mai var det beste som skjedde. Dere får se mer om hvorfor snart 🙂

English: the best thing that happened this week was definately 17th of May, even though some other good things happened as well. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *