Treretters med utsikt til stranda og nakenbadere

Treretters middag var med i tilbudspakka vi hadde kjøpt på Farris bad, men overraskende nok kom nakenbadere også med som en del av pakka.

Vi hadde middag kl 18:45 og var med på en finsk sauna-sesjon i spaet helt til 18:45, så vi ankom vår treretters middag 15 minutter for sent og veldig rosa i ansiktet. Men det gjorde ingenting å ha pene klær, men være rosa i ansiktet. Det er vel sånn det er på spa.

Skrubbet, kokt, parfymert og kremet. Meg altså.

Når man er supersulten etter å ha vært i spa i timesvis er smør og brød himmelen. Virkelig himmelen. Dessuten var spaet åpent til kl 21 og trappa ned fra den ene finske saunaen var rett utenfor restauranten, så vi fikk nakenbadere som badet i havet gjennom hele måltidet. Det var nesten ingen andre i restauranten som brydde seg om nakenbadere, men det er kanskje også sånn det skal være.

Selv om vi hadde bestilt treretters middag, kunne vi velge fra a la carte-menyen (det er ikke så vanlig, egentlig) og Erik valgte fiskefingre. Neida, fænsi fisk, men fremdeles. Den paprikakremen var skikkelig god.

Jeg fikk nesten rå fisk, rekechips og moteriktige grønne ting og jeg husker ikke hva alt var, men den var veldig god.

En fornøyd, fremdeles litt rosa, mann med middag. Og nakenbadere 😉

Jeg valgte fiskesuppa til hovedrett og det var det lureste jeg gjorde den dagen, eller, i hvert fall den middag. Fiskesuppa var klar og rosa og smakte nesten like godt som den jeg hadde fått på Kontrast tirsdagen før. Det var kreps og masse god fisk i den, anbefales på det sterkeste!

Erik kjørte klassisk med lammestek og gulrotmos og potet. Han syntes det kunne vært mer potet, bare fordi potet er billig og deilig og bra. Men det var et realt stykke kjøtt og han var veldig fornøyd.

Jeg bestilte den beste desserten jeg har spist på lenge. Man må elske restauranter som serverer popcorn til dessert. Dette er bringebærsorbet (som er best), popcorn med sjokolade og vaniljekrem som var utrolig god. Så mange gode smaker og konsistenser og alt.

Eriks var litt tristere fordi kaka var litt tørr og trist, men salt karamell og iskrem er aldri feil.

Etter middag var det ikke mulig med mer spa, så vi tok en tur ut og så på solnedgangen og prøvde å finne et sted som var åpent i Larvik søndag 30. april.

Vi fant et skikkelig bra sted! Pica Pica på strandpromenaden hadde bra meny og skikkelig bra cocktails. Og bra utvalg av øl, ikke minst.

En ypperlig whisky sour, en god øl og en morsom en som Erik bestilte. Det er sånn en enkel middag ser ut.

Alt i alt var det helt klart et ypperlig måltid, startet med treretters på Farris bad, akkopagnert av nakenbadere og avsluttet med cocktails.

English: we had a really great meal at Farris bad and then drinks at Pica Pica after. You should try both if you are in Larvik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *