En fin ting i uke 18

En ny uke har gått, hva var best i uke 18?

Det har faktisk vært enda en uke drevet av jobb og karriere. Jeg synes ikke egentlig at karriere skal være det som gjør meg gladest her i livet, men etter å ha ikke-jobbet siden begynnelsen av juni fjor, som jo faktisk er 11 måneder siden, så er det fint å ha det veldig fint med det jeg gjør på dagtid.

Tar verden med storm making the world mine #2CV #2CVwomen #fargerikeingeborg #stripes #cars

Tenk, uke 18 har vært alt som er bra. Vi var i Larvik og det var solskinn og magisk og vi gikk tur i skogen og jeg spiste rekesmørbrød, leste bok og ble solbrent. Det var en veldig, veldig fin mandag. Og så var det tirsdag og jeg hadde min andre gang på Forandringshuset og jeg fikk spille kubb ute i sola og så var jeg på teater etterpå. Alltid en bra dag.

Og så begynte tiden min på CEES! Det har vært så morsomt og lærerikt og jeg har sust rundt og bare kost meg. Jeg var på 2CV-treff og ledet kortesjen opp til Frognerseteren på onsdag. Jeg møtte Erik på Torshov og spiste pizza fra Lofthus pizza med Ola og Erik i parken på fredag. Jeg lå på et pledd HELE lørdag og leste bok og så drakk jeg øl på balkongen med Karen. På søndag gikk vi runden i Skulpturparken på Ekebergparken med Eriks familie og spiste deilig middag på Ekebergrestauranten.

Når det er så varmt at du må beskytte hodet too hot to handle #spring? #fargerikeingeborg

Som dere skjønner har det vært en intenst god uke 18. Akkurat når det kommer til sol jeg er jeg verdens enkleste person, er det sol er jeg glad. Så enkelt. Og denne uka har jeg fått til å være masse ute, jeg har syklet over alt, heng med folk jeg liker og spist god mat. Det er så rart at det var denne uka vi var i Larvik. Åh! Jeg glemte at jeg til og med tok årets første bad! I havet! I Larvik! Det var 5 grader i vannet.

Men det beste i uke 18 var torsdag: CEES Beyond 2017. Det var ikke egentlig konferansen i seg selv, men det at det plutselig var jobben min å mingle, ta bilder av folk, bli kjent, hjelpe dem til å mingle, organisere, fikse, prate med folk og å komme hjem og laste opp bilder midt på natten. Det føltes så utrolig riktig at det er dette jeg vil gjøre, å drive med forskerstøtte og prosjektkoordinering. Å være en som har kontroll og oversikt og har alle svarene. Mhm, det har vært en veldig bra uke.

English: this was just the best week, so full of sunshine, great food, friends and family, but most importantly how great a time I am having at CEES, especially at the conference on Thursday.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *