Vi hadde det veldig fint på hotellet Farris bad

Jeg ville også si litt om selve hotellet Farris bad.

Den aller enkleste måten å komme seg til hotellet Farris bad er å ta toget. I hvert fall for oss som reiser gratis, men også for alle andre. Hotellet er bare noen få hundre meter fra stasjonen, så det er ikke lange veien bort.

Vi anbefaler å gå langs vannet, så man virkelig merker at man er i en (gammel) havneby. Dessuten kan man ha flaks og ha deilig vær som vi hadde og da må man jo se litt utover bøljan blå. De to giraffene (kranene) til venstre er et av Snapchat filtrene til Larvik og de er veldig kule.

Rett ved hotellet Farris bad står det også et fyr. Her ser dere altså en fyr ved vet fyr.

Selve hotellet Farris bad er ikke så spennende utenfra, men det går egentlig greit. Det var ganske fint inni og det synes jeg er aller mest viktig med hoteller. Dessuten er det noe som gjør at hoteller alltid føles som nettopp det. Det viktige er spaet og det var veldig fint.

I Larvik, ved hotellet, har de dessuten veldig fin pynt på gjerder. Det var faktisk poesi og sangtekster rundt omkring på husvegger i hele byen. Det var utrolig hyggelig. Håper flere byer gjør det.

Ellers hadde hotellet restaurant med utsikt til vannet (hvorfor ellers har man hotell på stranda) og det var mange bronsestatuer over alt. I restauranten, ute, på spaet, rundt omkring ganske enkelt. Det er veldig deilig å ha kunst over alt hvor man snur seg.

Jeg kommer tilbake til middagen, men vil si at frokosten var bra, men litt uoversiktlig. Kanskje var det en rotete gjeng som spiste frokost med oss, men det var litt vanskelig å skjønne hva som var hva.

Men var vi fant det var det masse gode greier, akkurat som en luksusfrokost på norsk hotell skal være.

Jusshots, egg på alle måter, flere typer brød, croissonter, frukt og grønnsaker, ost og deilig pålegg. Vel verdt å bruke tid på, absolutt. Hotellet Farris bad kommer jeg helt sikkert tilbake til (om jeg kan betale 500 kr natta igjen).

English the hotel Farris bad itself was also really nice. Ihighly recommend it.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *