En fin ting i uke 25

Uke 25 er en i rekken av mange fine uker i juni. Det er ikke så rart, det pleier å skje mye fine ting i juni.

Som vanlig har det skjedd mange fine ting, både på jobb og fritid. Jeg har vært så heldig å bli invitert på enda et andregangsintervju og rakk å bekymre meg for hvilken jeg skulle velge om jeg fikk begge jobbene. Tenk at det plutselig ble en mulighet, å få to jobbtilbud. Det hadde jeg ikke trodd (og jeg har ikke fått noen jobbtilbud ennå, bare så dere vet det), men det var morsomt at det plutselig kunne bli virkelighet.

Uke 25 har også inkludert middag på en koreansk restaurant med familien min. Vi møttes til middag, snakket om livet, spiste middag og hadde det veldig morsomt. Det var morsomt at vi nesten alle sammen hadde sykler og Ortlieb sykkelvesker, det føltes som om vi var på sykkeltur igjen.

Det beste i uke 25 er allikevel Eggedalekspedisjonen vi hadde i helga. Det er mange morsomme og små museer i Sigdal og Eggedal og vi har snakket om at vi må ta en ekspedisjon en gang og gå på dem alle sammen. Og denne helga gjorde vi det! Fire museer, mye god mat og Dolly på tur. Vi har sovet på hytta og blitt ordentlig kjent i Eggedal. Det var verdens beste idé og jeg har kost meg masse. Dere får se mer fra vår episke helg senere, men det som er sikkert er at dere alle trenger å utforske kunstnerdalen og Buskerud i sin helhet.

English: week 25 has been another good one, both work and family related. But the best was our epic trip to Eggedal to go to all (yes all, four in total) the local museums. It was the best weekend. You should try it too. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *