En fin ting i uke 26 – jobb og tur!

Det er for en gangs skyld ikke det minste vanskelig å velge det beste som skjedde i uke 26. For i uke 26 har jeg fått jobb!

Det har tatt 5 måneder, 40 jobbsøknader og intervjuer hos seks forskjellige firmaer, men alt jeg trengte var én jobb – og nå har jeg den! Jeg har akseptert tilbudet fra NHH og i midten av august flytter jeg til Bergen. Det kommer til å bli en del endringer framover, men alt i alt gleder jeg meg masse. Uke 26 står igjen som en veldig bra uke.

I tillegg til jobbtilbud har det vært mange fine ting i uke 26. Jeg har vært festfin i bryllupet til Fredrik og Karianne i Oslo tinghus og drukket øl med Ola og alle vennene hans på Siste Sang på Olas bursdag. Jeg har vært på sommerfest med de bosatte flyktningene og de frivillige på St. Hanshaugen i magisk sommervær og så var vi på en spektakulær tur i Nordmarka nå i helga. Jeg har syklet, gått på tur, badet, spist alle måltider ute, tatt 7 kjentmannsposter og endelig fått til å ta sølvkjentmannsmerket.

Nå er jeg ferdig på CEES på UiO og skal ta meg fri de neste to ukene før vi drar på hovedsommerferien. Jeg har drevet og skrevet ned alt jeg må fikse og alt jeg må gjøre før jeg drar og det kommer helt klart til å bli to aktive uker.

Jeg håper dere også har hatt en ypperlig uke 26 og at dere gjør sommerting uansett om dere har ferie eller ikke.

English: the best thing that happened this week was that I finally got a job! We also went on a very nice combined cycling and hiking trip this weekend and you are going to see more from that later.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *