En fin ting i uke 33

Uke 33 er over og det har vært en innholdsrik uke, men hva har vært best?

Jeg ankom Bergen søndag kveld og denne uka har jeg startet i ny jobb, jobbet 7,5 timer overtid, vært på middag, vært på utdrikningslag, vært på konferansemiddag, vært ute med jobben, vært på IKEA, vandret i Bergen, fått en ny venn, drukket øl ute alene og nesten flyttet ordentlig inn. Som dere skjønner har jeg ikke ligget på latsiden…

Men aller mest har jeg blitt ordentlig sjarmert av Bergen og av Sandviken. Det er så utrolig nusselig her. Jeg bor jo i tjukkeste småhusbebyggelsen, men det gjør meg oppriktig glad å gå hjem i trange gater, forbi bittesmå hus med roser på brolagte gater. Det er så vakkert over alt, spesielt når været skifter og det er sol og regn samtidig. Når solnedgangen er sterkt oransj og sola skinner på våte hustak, ah, da blir jeg varm om hjertet.

Uke 33 har vært bra fordi det har vært en uke med veldig mange gode begynnelser. Jeg har åtte veldig hyggelige mennesker som jeg allerede kjenner i denne byen og som gjerne vil være med meg framover. Jeg har nye kolleger som har gledet seg veldig til jeg skulle begynne og jeg har allerede fått mange spennende oppgaver. Jeg har en huseier som er kjempesnill og hjelpsom og en veldig fin leilighet som jeg gleder meg til å vise dere.

Jeg klarer ikke egentlig å bestemme meg for hva som var best i uke 33, men det står mellom den fantastiske ukeplanen jeg fikk av den nye sjefen min første dag på jobb (jeg elsker planer), min syv timer lange date med min nye venn Marte i går og å gå ut og se på solnedgangen i bare pysjen fordi alt var oransj.

Neste uke skal jeg nesten bare være i Oslo, men jeg tror det også blir bra 🙂

English: I am not quite sure what the best thing that happened this week was, but the new job is great, I love the apartment, this city is so pretty and I already have really nice friends here, so I am happy.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *