Gitarspill på svaberget

For fire uker siden, før vi dro på interrail, var vi på hytta til Chris og Knut utenfor Larvik og der ble det gitarspill på svaberget hele kvelden.

Vi startet kvelden med sprudle og potetgull på svaberget mens vi ventet på at grillen skulle bli varm. Sprudle er livet.

Chris og Knut hadde planlagt nydelig grillmiddag og salaten hadde bare gode ting i seg, dvs masse ost og tomater.

Det blåste på svabergene, men alt man trenger er hettegenser, rødvin og gitarspill på svaberget for å være lykkelig om sommeren.

Dessverre kom det litt regn og enda mer vind, så vi flyttet hele selskapet inn i hytta. Det gjør ikke noe at det er litt vått i lufta, men det er trist å spise våt biff.

 

Vekslende sommervær gjorde at desserten ble nytt ute og det ble enda mer gitarspill. Sommerbukett fra bak hytta, portvin og jordbær. Ah, sommer.

Så kom hyttenaboene på besøk! Chris og Knut har blitt veldig gode venner med hyttenaboene sine og det var morsomt å bruke kvelden med dem.

Det er morsomt hvordan man møter folk helt tilfeldig, som hyttenaboer, og så finner ut at man har gått på skole med dem eller har mange felles kjente. Norge er så lite og det er så morsomt. Så vær snill!

Jeg er vokst opp med en far som spiller gitar og det var veldig koselig å ha en hel kveld med gitarspill hos Chris og Knut.

Håper dere også har hatt det bra i sommer (og ikke har latt dere hindre de dagene det var 16 grader og yr). Nå har jeg fått både sommer i Norge og sommer i syden og jeg kjenner at jeg heller vil ha 18 enn 35 grader, men det er kanskje bare meg….

Det kommer litt mer fra det fine jeg gjorde før vi dro til syden, men så kommer det masse bilder fra #kormerail og plutselig har jeg flyttet til Bergen…

English: just before we left for our interrail we spent an evening with nice people and a guitar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *