En fin ting i uke 39

Uke 39 kom og gikk og selv om den så litt stille ut i begynnelsen, så tok den seg opp etterhvert.

Uke 39 fortsatte å ha helt fantastisk vær og jeg nøt å sykle i kortermet sykkeltrøye til jobb hele uka. Det er bare magisk når man har sommervær i slutten av september. Høsten og regnet kom i helga, men de første fire dagene i uke 39 var helt magiske.

Jeg hadde et spontant intervju til prosjektoppgaven på mandag som var veldig nyttig og det kjentes som om vi virkelig er igang med oppgaven nå.

På tirsdag var jeg endelig på konsert med Tom McRae! Ah, jeg har likt ham siden jeg var 15, sikkert, og har aldri klart å være på samme sted som han har konsert. Jeg fikk med meg Susanne G. og det var en helt fantastisk konsert! Tårer i øynene og gysninger på ryggen.

Egentlig hadde jeg ingen planer med noen hele resten av uka, som jeg synes er ganske trist. Og som førte til myyye Netflix i uke 39. Men ikke bare! På fredag var jeg på Vill, vill vest fordi Tarjeis band Intertwine og hørte flere nye og kule band og danset hele natten.

Og så på lørdag tok Tarjei meg med på kino med bandet sitt på lørdag og jeg fikk sett en film fra Bergen Internasjonale Filmfestival (BIFF) også.

På søndag lagde jeg perfekt eggerøre til frokost og fikk hjelp av André til å finne ut hva som er galt med Dolly (motorstarteren).

Det viktigste som skjedde i uke 39 var egentlig at jeg plutselig hadde kontroll på jobb og hadde gjort ferdig alt i leiligheten, så jeg fikk for mye alenetid. Så i uke 40 skal jeg finne meg en fritidsaktivitet. Det beste som skjedde i uke 39 var Tom McRae-konserten! Så utrolig bra konsertopplevelse 🙂

English: week 39 was my first calm and boring week in Bergen, and that even though I went to concerts and a movie I spent too much time alone. So in week 40 I am going to get some hobbies.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *