Spis etiopisk i Bergen! På Selam

Da jeg flyttet til Bergen fant jeg ut at Bergen har flere etiopiske restauranter og det første jeg prøvde var Selam.

Jeg har hatt dilla på etiopisk mat en stund, men har spist altfor lite av det allikevel. Teshome tok meg med til det stedet på Grønland som han likte, men det er dessverre lagt ned nå. Men her i Bergen er det to etiopiske restauranter og alle jeg har spurt om forslag til steder å spise i Bergen har anbefalt dem begge to.

Jeg syntes det er så kult at de etiopiske resturantene er så langt oppe på folks lister! Så da Vilde var i Bergen dro vi til Selam. Vi kjøpte en Selam spesial og en med deilig marinert kjøtt. Selam spesial var helt utrolig god! Jeg elsker alle de etiopiske krydderblandingen, linser og bønner og alt. Jeg liker å spise med hendene og å dele maten med andre (men det gjør jo alle som liker taco). Mest så liker jeg å dele matopplevelsen og det er så enkelt å gjøre når man spiser etiopisk og deler tallerkner.

Bør du spise på Selam? Ja! Det tok litt tid før vi fikk maten, men den var nydelig. Det var veldig hyggelige priser, men veldig enkel standard. Vi ble glemt av servitørene innimellom, men de var også så hyggelige. Jeg skal i hvert fall tilbake.

English: almost the first thing I did in Bergen was having Ethiopian at Selam and it was sooo good.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *