Vill vill vest og Interwine

Jeg klarte å få med meg Bergens kuleste musikkfestival, Vill vill vest.

Den viktigste grunnen til at jeg dro var at Tarjeis band Intertwine skulle spille der, men når man først har kjøpt dagspass på Vill vill vest så må man jo gjøre det meste av den! Vill vill vest er på scener i hele Bergen, så jeg bestemte meg for å holde meg til én scene for å slippe gåing og for å passe på at jeg hadde plass.

Planen min for Vill vill vest var å se noen tidlige konserter på Østre (Jimi Somewhere og L.U.N.A) så gå på Landmark (Pompoko og Hajk) og så tilbake for å se Intertwine. Jeg hørte Jimi Somewhere, men det var litt for ungt og ble sittende litt lenge på Folk og Røvere med Thomas så jeg rakk ikke L.U.N.A (konserten varte bare i 15 minutter). Men jeg gikk bak Gabrielle på vei ut, så jeg tror L.U.N.A var bra. Etter det gikk vi til Landmark, men køen så lang utenfor at vi snudde umiddelbart.

Så da gikk vi tilbake til Østre for å vente, men vi måtte ikke vente lenge før Carmen Villain gikk på og de laget skikkelig kul ambiance/elektronika! To damer med gitarer og miksebokser og synther og alt mulig rart. Det var bra.

Intertwine ble min tredje konsert på Vill vill vest og de skuffet ikke. Tarjei hadde skrevet masse ny musikk og den er gladere og mer dansbar enn før. Jeg er nok ikke den eneste som har det bedre nå enn før. Det var kult å høre musikken hans med fullt band og det var morsomt å være på fest med dem etterpå.

Thomas og jeg ble igjen på Østre og snart kom Pandreas (DJ) på. Han lagde det beste dansegulvet jeg har vært borti på lenge og plutselig stod jeg der ute mellom hipsterne som allerede er ti år yngre enn meg og koste meg glugg.

Som dere skjønner kommer jeg garantert på Vill vill vest neste år også.

English: I went to the music festival Vill vill vest to hear my friend play and I had the best time the whole day. I even danced.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *