Gallakjole nummer tre

Det er ikke ofte man trenger en gallakjole, men når man trenger den så trenger man den virkelig. Jeg var så heldig å bli invitert til galla i Trondheim i mars og så uheldig å bare ha én gallakjole i skapet. Ikke at én ikke kan være nok, men jeg har brukt den hver galla de siste årene og var klar for noe nytt.

Jeg har sett etter ny kjole en stund, men gallakjole koster penger og jeg har mange andre ting jeg vil bruke penger på også. Men en dag kom jeg forbi et lagerutsalg med 70% salg og så fant jeg denne. Den er i sateng med perlebelte og dyp rygg. Den var litt for lang, så jeg måtte levere den til en skredder for å få den lagt opp, men det kostet bare 300 kr (bor du i Bergen anbefaler jeg Vy skredder i Kong Oskars gt.). Til sammen brukte jeg 1050 kr på ny gallakjole og det kaller jeg en seier!

Det er viktig å kjøpe gallakjoler som faktisk er behagelige. Som du klarer å ha på deg i 12 timer, som har plass til en gallamiddag og som du kan sitte i dype sofaer i på nach (eller vors, som her).

På studentergalla kan man ha på seg så mangt (som dere ser på gruppebildet), men jeg liker gallakjolene mine best når de er lange, dramatiske og gjør at jeg kan la all annen pynt være enkel. Jeg trenger 0 til galla på 20 minutter og da er en kjole som denne perfekt!

Så må jeg bare avslutte med et bilde av Erik som var vakker som vanlig. Alt du trenger er en vintage smoking og smokingsett i morsom farge fra Kina og så er man klar for galla 🙂

English: I have bought my third gala dress and am very happy about it.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *