Galla og UKA

Fordi jeg for det meste har gått i denne kjolen når jeg har vært i galla de siste årene:

galla_rosa

Og plutselig møtte jeg noen i akkurat samme kjole (om enn annen farge) sist vi var i Trondheim på galla, så var det på tide å finne en kjole til. Ettersom jeg ikke har noe stort kjolebudsjett denne høsten var det brukt som fikk duge. Jeg gikk innom UFF på Jerbanetorget og UFF Underground i Storgata 1 og endte opp med denne for 250 kr. Ikke dårlig!

DSC_5080 DSC_5064 DSC_5068 DSC_5075

Den er i svart fløyel, har høy splitt med gjennomsiktig gullstoff i og spagettistropper. Jeg lurer på å ta bort stroppene, men jeg får se hvor mye tid jeg får før jeg drar. Begynner å glede meg til helgen nå! Samfundet, revyen og ukefølelsen, dette skal bli deilig.

I går fikk jeg til og med endelig funnet enplass til penskoene mine også, så nå begynner jeg å komme i orden, sånn pentøymessig, hjemme.

2 thoughts on “Galla og UKA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *