God mat og stemning på Lille Saigon

image

På mandag skrudde de av strømmen på jobb i to timer, regneclusteret var derfor nede i fire timer for vedlikehold og supermaskinen Abel på UiO som jeg også har tilgang til var også nede for vedlikehold.

Det var helt tydelig at jeg måtte skrive litt, så jeg dro til Lille Saigon i Torggata (se kartet!) for billig, skikkelig god thaimat vietnamesisk, god sørvis, rask levering og hyggelig stemning. Jeg bestilte en nr 15, ris vermicelli med svin, utrolig god.

Er hyggelig å sitte i et lokale fullt av glade folk når jeg er alene, spesielt når jeg skriver. Liker å kikke opp fra skrivingen min for å se på folk og lufte tankene.

image

English: I couldn’t work at the office or on the cluster on Monday, so I took my writing to Lille Saigon in Torggata to have some nice Thai food and some people around me while writing.

2 thoughts on “God mat og stemning på Lille Saigon

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *