Nyttårsforsett for 2018

Da bloggerne jeg leser begynte å skrive om sine nyttårsforsett for 2018 så tenkte jeg “har jeg hatt nyttårsforsett for 2017?”

Jeg har tenkt på det, men ikke komme på noe annet enn “kanskje det var å være gladere?” Nå sjekket jeg her på bloggen og fant ut at jeg selvfølgelig hadde et nyttårsforsett og det var ca det å være glad. Jeg bestemte meg for at det ikke skulle handle om trening (som i 2015 og 2016) eller noe annet, men “være å være glad og gjøre noe jeg liker og er flink til.Og jeg må si at det er akkurat det jeg har gjort. Så selv om jeg ikke har tenkt på at det har vært nyttårsforsettet mitt for 2017 så har det absolutt vært noe jeg har prøvd å leve etter hele året og som jeg synes jeg har fått til.

Men hva skal være mitt nyttårsforsett for 2018? Livet mitt ser veldig forskjellig ut nå, fra det det har gjort det siste året. Jeg har et forutsigbar framtid (i motsetning til i fjor) som jeg gleder meg til (i motsetning til årene før det), så hva vil jeg nå? Hva er viktig? Hva vil jeg få til?

Etter et år med å se innover føles det riktig å se utover. Jeg vil utforske mer. Jeg er endelig sulten på livet og alt det har å by på igjen, så jeg tror 2018 skal stå i utforskingens tegn. Det skal handle om å utforske Bergen, ikke glemme å fortsette å utforske Oslo og å bruke min nye stabilitet og overskudd til å utforske verden. Være nysgjerrig og åpen og å si ja. Det har vært en så god høst at det tror jeg at jeg er klar for.

Jeg gleder meg allerede!

English: I had completely forgotten that I made a new year’s resolution for 2017, but I realised that I have been steering by it the whole year: “being happy and doing things I like and am good at.” After some contemplation I have decided that ny resolution for 2018 will be to explore more. To be curious. I think it will be a good year.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *