Nyttårsforsettet for 2017

Jeg har nå hatt seriøse nyttårsforsetter to år på rad nå, som dere vet. Nyttårsforsettet mitt for 2015 var å trene to ganger i uka. Jeg bestemte at alt som gjorde meg svett og varte mer enn 20 minutter telte som trening, og at målet mitt ikke skulle være å gjøre det i et helt år, men et halvt. Jeg ønsket et mål jeg faktisk kunne nå. Men etter et halvt år gikk det så fint med treningen at jeg bestemte meg for å utvide nyttårsforsettet til å vare hele året.

Etter et år med et vellykket nyttårsforsett i 2015 bestemte jeg meg for å oppgradere i 2016. Jeg besluttet å være strengere med kravet om trening og at jeg skulle få til så mye styrketrening som mulig.

Jeg har tenkt på hva jeg vil ha som nyttårsforsett i 2017. Hva er veien videre nå? Trene mer? Oftere? Trene noe annet? Eller gå ned i vekt? Å gå ned i vekt er jo øverst på lista over klisjeer når det kommer til nyttårsforsetter og det er det en grunn til. Så hva er det jeg ønsker å oppnå i 2017?

Kanskje det bare bør være å være glad og gjøre noe jeg liker og er flink til. Bruke dette året på å lage en liste på nytt over alt jeg er flink til, etter at jeg har brukt tid på å finne ut ettertrykkelig at jeg ikke skal bli forsker. Etter å ha fått mye dårligere faglig selvtillit mens jeg har holdt på med doktorgraden så trenger jeg å få litt faglig selvtillit tilbake. Og det tenker jeg å få til ved å gjøre ting jeg er flink til og så få ros for det.

Jeg har allerede begynt ved å bestemme meg for å avslutte doktorgraden og å begynne å lese prosjektledelse. Nå skal jeg begynne året med å skygge en prosjektleder (mamma) for å lære om storskala prosjektledelse i privat næringsliv. Første uka i januar har jeg møte med veilederne og da kommer jeg til å finne ut om jeg skal skrive ferdig artikkelen min eller ikke. Om jeg skriver den ferdig skal jeg bruke den som case i mitt selvlagde prosjektlederkurs.

English: I think for 2017 I will do my best to be happy and do things I am good at, to help build my self-esteem and happiness.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *