Se Star Wars Rogue One i romjula!

På mandag dro vi på kino og så Star Wars Rogue One på kino og det burde du også gjøre.

Jeg har alltid likt både action og science fiction og Star Wars har derfor alltid hatt en spesiell plass i hjertet mitt. Jeg har sett de første tre filmene mange ganger og så de tre neste da de kom på kino da jeg var tenåring. Vel, kanskje ikke den tredje, for de var virkelig ikke så gode. Så da det kom en ny Star Wars film i fjor var jeg vaktsomt interessert, som de fleste andre. Hvordan kom dette til å gå?

Som dere kanskje vet var fjorårets film en hit på mange måter. En kvinne som bar historien, det var diverse skuespillere, det var mange morsomme referanser til tidligere filmer og det var en skikkelig god film. Forhåpningene var derfor store i år, men Star Wars Rogue One innfridde virkelig forventningene.

Først og fremst; se den i 3D om du kan. Jeg er egentlig ikke fan av 3D og synes filmer ofte glemmer historien fordi man er så opphengt i å lage kule 3D-effekter, men Rogue One gjør 3D skikkelig naturlig. Det gjør de store slagscenene i rommet mye kulere, man føler at man svever rundt med dem, og store eksplosjoner og majestetiske landskap blir enda mer imponerende.

Dessuten er filmen hjertevarm, handler om vennskap, familietilhørighet, å gå mot strømmen for å gjøre det riktige og har bare litt seksuell spenning, men mye action. Det er rett og slett en veldig god film som gjør deg glad og varm, helt perfekt for romjula.

Etter å ha sett Star Wars Rogue One på kino fant vi ut at vi måtte gå tilbake og se hele rekka av filmer på nytt, så vær klare for Episode 1-6!

English: I saw the new Star Wars movie and it made me happy and tingly all over. You really should see it (in 3D).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *