Det beste som skjedde i 2017

I hele 2017 har jeg gjort ukesoppsummeringer for det beste som har skjedd den uka og nå tenkte jeg å se hva som var bra i 2017.

Jeg har gått gjennom året uke for uke og det er utrolig å tenke på hvor mye som skjedde i 2017. Hvor jeg startet og hvor jeg endte opp.

Januar: Jeg var glad for at jeg hadde begynt å skygge mamma i jobben hennes som prosjektleder og at jeg trivdes så godt der. Jeg fikk hjelpe til, mamma og jeg lagde ny karriereplan for meg og jeg dro til London og kjøpte perfekte vintersko til varme vintre.

Februar: Jeg fikk to invitasjoner til intervju, var i Edinburgh og feiret Alexander, gikk skitur på fjellet med familien min i perfekt vær, begynte på BI og hadde en dag i Thailand på Tøyen. Og så hadde jeg en veldig morsom bursdag med masse boller og te.

Mars: Hele familien endte hos Brors venn Mons en fredagskveld, vi gikk fra galleri til galleri i sola, syklet i shorts og t-skjorte og hadde latterkrampe i sofaen til Nina og Jon Olav på innflytningsfest.

April: solskinn på terrassen, lime globus og drikke juleøl en hel dag i påska og en ny mulighet på CEES på UiO.

Mai: Å starte tiden min på CEES med å løpe rundt på konferanse og bare kose meg, å være hjemme i mylderet på Tøyenfest, 17. mai i bunad jeg hadde sydd om selv, å ta tre kjentmannsposter i sola, finne Norges beste iskiosk, bading og grilling på terrassen på samme dag.

Juni: sommermiddag på terrassen med Tone og Erik, å være innkalt til to intervjuer samme uka, tur til Blaafarveværket med Erik og Bess i nydelig junisol og Eggedalsekspedisjon. Å endelig få jobb – drømmejobben!

Juli: Besøke morfar helt alene, seile båten til Veierland, spise meg lei på pintxos i San Sebastian og smake på alle portvinene vi kom over i Porto i tre hele dager til vi endelig fant portvinen.

August: Sol, utsikt over havet og deilige badestrender i Portugal, Marokko og Spania, kjøre over fjellet til Bergen i Dolly og være klar for nye eventyr. At leiligheten jeg tok usett i Bergen var skikkelig fin. Planen Janina hadde laget for den første uka mi på FAIR og den beste førstedaten med Marte som varte hele dagen. Å spise tyrkisk på Grønland med Erik og å endelig ha fått ordentlig seng i Bergen.

September: Solfylt sommerhelg i Bergen på tross av nyoperert nese, Erik som kom på besøk så jeg fikk vist ham Bergen, høsttur i solskinn og regn med Ida og Eriks perfekte skillingsboller, solskinn i Bergen som gjorde alle de fine tingene jeg gjorde med venner enda bedre og perfekt Tom McRae-konsert med Susanne.

Oktober: UKA i Trondheim med Erik, møte kjentfolk i gatene i Bergen og å føle seg hjemme, rakfisklag hos morfar med hele familien. Å ha kjentfolk i Bergen jeg kan møte på ODA-treff, å kunne gi karriereråd til andre og perfekt eggerøre.

November: Tid med Erik og med bra folk, spesielt middag og dansing med Trine og Geir, brakkkortet og å høre Imperial March med Bergen Filharmoniske orkester, juleølsmaking med kolleger på jobb, statistikk på storskjerm og spontan fellesmiddag etterpå. Levert prosjektoppgaven og å stikke ned i sentrum med Erik bare for å drikke god kaffe.

Desember: Nye venner i Bergen, latterkrampe med hele familien på Book of Mormon, lage og spise middag med alle admin på SAM (Institutt for Samfunnsøkonomi), dykkelappen, sol og ferie på Lanzarote og å sitte på gulvet foran peisen og drikke rødvin og løse kryssord i Knivsvik.

Det første jeg tenker på er at 2017 har vært et veldig bra år, på tross av at det startet så usikkert. 2017 har vært et år der jeg har funnet ut hva jeg vil gjøre og så lagt stein på stein for å få det til.

English: my 2017 has been fantastic. It started slowly, but really got going in April and since July I have been flying. So happy with how I found myself a new course.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *