Ingelsrud

Mye kan sies om Ingelsrud speidersenter. Det er et speidersenter som ligger i Eidskog kommune i Hedmark. Det var en gang en helt vanlig gård, men ble kjøpt av Norges Speiderforbund i 1995. Senteret har hatt en dugnadsgjeng knyttet til seg nesten lenger enn vi har eid stedet, Skogvokterne. Jeg ble rekruttert til Skogvokterne da det var landsleir på Ingelsrud i 2005. Da var jeg 17 år gammel. Jeg har hatt tre alvorlige forelskeser og alle tre startet på Ingelsrud. To av dem førte til langvarige kjæresterier. Noen av mine beste minner er fra Ingelsrud eller med Skogvoktere. Fordi det er et stykke fra Trondheim til Ingelsrud er jeg der ikke så ofte lenger, så det var veldig hyggelig å være på møte der sist helg. Og i motsetning til i Trondheim var det fremdeles snø der. Disse er tatt til flaggheis.

One thought on “Ingelsrud

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *