Billetter!

Jeg vet det er mye utropstegn her for tiden, men jeg er veldig glad hele tiden og det er så mye bra som skjer for tida at det er vanskelig å unngå. Bare erstatt utropstegnet med et smil, så blir det akkurat som å prate med meg 🙂 Men altså, billetter. UKA er på vei og pengene mine holder på å forsvinne (direkte negativ lineær sammenheng der). UKA-lista mi hittil ser slik ut:

Uka før UKA

– Prøvemiddag med UKA på Edgar

Første uke av UKA

– Promenadekonsert og avduking av ukenavnet

– Champagnevors med Regi og urpremieren til ukerevyen

– Rigging av Kanuskoretkonsert og Knauskoretkonsert

– Premieren til Nattforestillingen

Andre uke av UKA

– Robyn og John Olav Nilsen og gjengen i Dødens dal

– Tone kommer på besøk og ingen vet hva vi kan ende opp med å gjøre da, kanskje en runde til med revy.

Tredje uke av UKA

– David Guetta i Dødens dal

Som dere ser er jeg en konsertUKEperson og ikke så veldig fan av temafester og kurs og slikt. Jeg skal prøve å få med meg resten av korkonsertene og kanskje flere av teaterforestillingene. Jeg skal jobbe for UKA gjennom ARK, så jeg henger nok en del på huset i ukene som kommer… Dessuten ser jeg nok UKEbandene og flere av småartistene som er booket. Jeg har hørt at det er mye spennende smått på plakaten, men siden jeg ikke er en ukjent-musikk-kjenner så håper jeg at noen viser meg veien til de bra konsertene 🙂

Jeg gleder meg til oktober!

3 thoughts on “Billetter!

  1. Anbefaler deg å sjekke ut Burning God Little på Urørt. De/han (?) skal spille helt i starten av UKA, og jeg skulle ønske jeg kunne fått det med meg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *