Middag denne uka?

På internett så ser jeg for det meste enten på mote eller mat. Jeg er veldig glad i dinmat som både Adressa og Aftenposten har på nettsidene sine. Oppskriftene er ofte spennende og annerledes og de er fine å følge. Jeg har fått inspirasjon derfra før (gulrotsuppa for eksempel) og nå har jeg fnnet tre spennende oppskrifter fra denne ukas middagsforslag. Trenger du noe nytt og annerledes denne uka ville jeg prøvd en av disse tre:

Soppfylte pannekaker

Det er strengt tatt bare vanlige pannekaker fylt med soppstuing og gratinert i ovnen. Fantastisk, spesielt om du er en ivrig sopplukker slik som jeg.

Innbakt biff

Biff og spennende krydder bakt inn i butter deig. Å bake noe inn i butter deig funker også veldig bra både med hvitt kjøtt og fisk. Anbefales!

Tyrkisk linsesuppe

En litt sterkere tomatsuppe med linser i.

Ikke at jeg selv kommer til å spise så mye middag hjemme denne uka. Det blir lang dag på kontoret i dag og jeg har med salat laget av avokado, tomat og spinat (og bittelitt brie i terninger) for å holde meg med selskap. I morgen skal Erik og jeg på Skydsstasjonen, en veldig bra restaurant på Bakklandet, og mimre og være romantiske. Fredag reiser jeg til Ås utenfor Oslo på helgemøte og da er menyen satt allerede. Om litt over en uke reiser jeg til Tromsø. Så det blir ikke mye kokkelering for min del i september.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *