UKA!

Så, nå er det snart UKA igjen og mest sannsynlig blir det min siste. I hvert fall den siste der jeg er student i Trondheim. Jeg er bare halvfornøyd med programmet, og har hittil bare kjøpt én billett. Vanligvis har UKA vært de fire ukene det har vært masse bra konserter i Trondheim. Ikke for det, det er mange steder de er flinke til å ha bra artister, men UKA har liksom utmerket seg. Det ser ut til at det blir flere nye band på meg i høst og ikke så mange headlinere. Det eneste jeg skal se på UKA hittil er David Guetta! Jeg skal danse hele natta, evt hele kvelden med fantastiske Erik og Ruben (Erik er skeptisk, Ruben er entusiastisk). Konserten kostet mer enn den burde, men det Dødens Dal, tross alt.

Ellers blir det ukerevyen, nattforestillingen, kanskje resten av scenekunsten også og en del små band vil jeg tro. Jeg pleier ikke å dra på prateting og kurs og slikt, men vi får se. Nå som alle pengene mine ligger igjen i Tromsø er det mulig det blir mye dansing og lite drikking den neste måneden. Jeg får tære på alkohollagrene fra i sommer…

Kulturell oktober, her kommer jeg 🙂 I november er det tilbake til reisemanien. Kanskje rekker jeg litt sømarbei framover også. Ventehaugen min begynner å bli høy nå. Jeg lurer på om jeg hadde hatt bedre progresjon om jeg hadde hatt et eget sybord? *skrive bak øret*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *