Jette

Jeg leste denne artikkelen på Dagbladet.no og må innrømme at jeg ble litt sjokkert over tingene Mostue sier. Og før jeg rakk å skrive eller tenke noe mer om det så leste jeg dette innlegget av Jette F. Christensen. Alt jeg kan si er “Takk, Jette.” Her kommer et lite sitat fra debattinnlegget hennes:

“Mostue sier hun blir dårlig av norsk likestilling. Hun sier den har gått altfor langt. Da må jeg spørre henne, hva er det Mostue mener har gått for langt? Er det at kvinner fortsatt tjener mindre enn menn eksempel på likestilling som har gått for langt? Er det at kvinner eier mindre, får færre professorstillinger, har mer ansvar hjemme og vanskeligere for å bli ansatt eksempler på likestilling som har gått for langt?  Jeg er ikke ferdig å gå. Jeg skal ikke gå for langt, men jeg skal gå til jeg er fremme. Mostuen trenger ikke være med, men jeg skulle ønske hun sluttet å stå i veien.”

Jette F. Christensen 20. oktober  kl. 16:11

One thought on “Jette

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *