Myggstikk

Det blir jo aldri vinter. Det er ikke kaldt engang. Jeg sykler fremdeles til kontoret hver morgen, for det er ikke frost på bakken. Det er jo 24. november, jo! Bli vinter!

Det verste er at jeg fikk myggstikk da jeg var på tur i helga. Tre stykker. Et rett under øyet, et på tommelen og et på håndleddet. Man får ikke myggstikk i slutten av november i Norge, egentlig. Men i høst er tydeligvis alt på hodet. Som om været skal ta igjen for at vi fikk snø kjempetidlig i fjor og at den lå hele høsten og vinteren. Jeg tror jo egentlig ikke på noe kosmisk rettferdighetssystem, men det er nesten så man kan tvile litt i disse tider.

Men så gjør jo været at jeg får gå i støvletter og pene klær hele tiden og at jeg slipper å være så veldig fornuftig i klesveien, og det er jo fint 🙂 Men alt dette høstværet har fått meg til å innse at jeg trenger en sånn her luehatt.

Jeg tviler på at jeg får noe tid til å shoppe når jeg er i London i helga (siden jeg strengt tatt bare skal være rett utenfor London), men det er lov å håpe. Og så blir det taxfree på Gardermoen på vei tilbake, så da blir det nok våteyeliner og kanskje en mørk øyeskygge. Og kanskje noen flasker champagne. Det begynner å bli så fullt i barskapet at det bare er lov å kjøpe sprudle for tiden…

2 thoughts on “Myggstikk

  1. Sånn som været er nå og de to siste vintrene skyldes noe så enkelt og greit som fenomenet NAO 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *