I tørrdokk

Jeg går i tørrdokk. Det er et økonomisk prosjekt og et trivselsprosjekt på en gang. Økonomisk fordi det er dyrt å kjøpe nye klær og mye billigere å beholde de gamle. Og trivsel fordi jeg blir trist av at klær som passet før, men ikke passer lenger.

Jeg har ikke tenkt til å gjøre noe dramatisk, egentlig. Nå har jeg fått til å trene to ganger i uka i nesten hele høst, så planen er å øke til tre ganger i uka, sånn etter hvert. For å få det til må jeg reise mindre og være mer hjemme.

I tillegg har jeg tenkt til å forsyne meg to ganger når jeg spiser, slik at jeg stopper å spise før jeg er stappmett.

Og så skal jeg prøve å slutte med søtsaker. Det blir litt vanskelig, for jeg spiser ikke godteri eller drikker brus. Alle søtsakene jeg får i meg kommer i flytende form (alkohol) eller som kake. Jeg skal ikke slutte med alkohol, men kanskje med fyllekalaser? Og jeg tror jeg først skal komme meg ned på ett kakestykke i uka før jeg prøver meg på ingenting. Men det er framgang det også.

Problemet er jo at det snart er jul. Jul er dumt fordi jeg da fjerner meg fra det gode trenemiljøet mitt og så handler jo jula bare om mat og å kose seg. Heldigvis tar jeg med meg min personlige trener hjem til jul, så jeg håper det skal gå bra.

Jeg vet at det kommer til å ta meg et år, helt sikkert, å merke noen forskjell, men sånn får det bare være. Jeg er klar for oppgraderingspakke Flinkis 2.0.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *