Matte er best!

Dere må se denne TED videoen. Den er med magiske Dan som er mattelærer og engasjert i å frelse elevene sine til å bli matteelskere. Han har veldig mange gode poenger og jeg kjenner at jeg ble veldig glad. Nå må jeg bare få alle menneskene jeg kjenner som kanskje muligens kunne tenke seg å undervise i matte eller andre realfag med liknende problemer til å undervise på dette viset her 🙂

Så altså, går du med en liten mattelærer i magen? Se videoen hans. Er du faktisk mattelærer? Sjekk ut bloggen hans, han har mye bra undervisningsmateriell. Og er du en person som er glad i dingser, så bruker han mye teknologiske nyvinninger i undervisningen sin. Jeg skulle ønske jeg hadde hatt en sånn mattelærer. Jeg hadde en sånn biologilærer og se hva som hendte med meg…

PS: jeg har endelig et første forslag til hva masteroppgaven min skal hete og skal presentere en poster (kjempestor plakat med resultatene mine fra masteren) i begynnelsen av mars. Thohei! Nå går det framover dere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *