Ny uke

Sist uke endte veldig bra og jeg er klar for en ny en, kjenner jeg. Vi har et ambisiøst mål om å stå opp 7 hver dag denne uka og det var deilig å være på kontoret 8.15 i dag.

Det ble en deilig helg. En helgete helg. Deilig middag før jobbing på samfundet på fredag. Rolig morgen på lørdag. Vi lagde en kjempelang gjøreliste og fikk gjort alt sammen. Nå er bilder hengt opp, vi har knagger til treningstøy og “klær som er i bruk” og flere bøker i bokhylla. Vi har også masse plass vi ikke bruker til noe, men vi skal jo leve også, så vi finner sikkert noe å putte der. Vi har en stor vegg over senga uten noe på som vi kan gjøre hva vi vil med. Det er ordentlig fint hjemme.

Og så dro vi på fest. Vi drakk masse drinker og jeg ble skrekkelig full (som jo ikke er så rart når man drikker masse alkohol), men det var veldig hyggelig og vi har nå spurt Regi om en kjempetjeneste. Jeg kan jo si det slik at bursdagsfesten vår kommer til å bli veldig bra 🙂

Søndag ble egentlig (nesten) bare tilbragt i senga. Vi rakk akkurat å spise frokost før vi skulle klatre kl 17 og fikk deilig middag hos Ruben etterpå. Tredje søndag på rad med klatring/buldring nå! Dette ser bra ut! Til helga skal vi på tur, men vi håper å få til klatring på søndag allikevel. Det er ordentlig deilig å klatre igjen. Og så er det noen bra folk som har skrudd 5+ ruter i veggene med overheng, så det er morro å klatre, selv for oss som ikke er supersterke i fingrene.

Jeg har gjort en avtale med André i ARK om at jeg skal lære ham knuter mot at han hjelper meg med amatørradiolisensen, så de neste 6 ukene blir det lesing av ting jeg ikke vet noe særlig om, nemlig elektronikk og radio. Men jeg gleder meg til å lære 🙂

Denne uka skal jeg være med ARK, på Førvisning av vårkolleksjonen på Shine og drikke cava, ha veiledermøte med Roverleiren 2012, på siste styremøte med SiT Kafe og SiT Tapir på To rom og kjøkken og så skal jeg på bursdagstur med TSSG. Litt av en uke!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *