Stampøbb, del 2

Ettersom jeg har hatt en ny helg i Oslo, så har jeg nye anmeldelser av mulige stamsteder i Oslo. Som jeg tidligere har blogget om, så ønsker jeg meg et nytt stamsted, nå som jeg har flyttet til en ny by. Det er mange ting som kreves (transport, trivsel, matservering, ølutvalg, åpningstider), men man finner ingenting om man ikke leter.

  • Schrøder, St. Hanshaugen: mer restaurant enn pøbb, var der en søndag og spiste middag.  Veldig rimelig dagens middag, deilig mat, ikke prøvd ølutvalg. Blandet klientell, men koselig og helt klart mulig å være der en hel dag. Må testes ordentlig senere.
  • Crowbar (kråka), sentrum/Youngstorget: mikrobryggeri, med noe matservering (veldig godt hjemmelaget potetgull!), både eget brygg og andres brygg, alt på tapp. Svært godt utvalg, men kun øl. Koselig sted, fint både for små og store grupper. Denne har kommet langt opp på lista.
  • Bushwick, sentrum/Youngstorget: i kjelleren til Rockefeller, lite lokale, men fint, passe godt utvalg flaskeøl og veldig flinke på drinker. Kul DJ, meningen mat. Bedre sent på kvelden og om man vil danse litt.

Jakten fortsetter!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *