Legge seg klokka ni

Nå har vi snart hatt leiligheten i to uker. Egentlig har vi vel bare hatt den i en og en halv. Vi har stått på som noen gærninger og hatt utrolig mye bra folk som har hjulpet oss. Vi har gjort så mye at jeg vet ikke helt hvor jeg skal begynne.

Kjøkken: revet den gamle innredningen, gitt bort innredningen på finn.no, revet gulvet, lagt nytt gulv, skrapet gammelt fliselim og betong og sparklet det ganske glatt, sparklet og pusset alle vegger, malt to strøk hvitt i taket, malt tre strøk oransj på veggene, hatt snekker på befaring, bestemt og kjøpt kjøkken på IKEA, fått kjøkkenet levert.

Soverom 1: sparklet og pusset alle vegger, malt et strøk i taket, malt to strøk på veggene

Soverom 2: sparklet og pusset alle vegger, malt to strøk i taket

Gang: sparklet og pusset ekstremt mange hull, demontert klesskap, malt to strøk i taket og ett strøk på veggene

Stue: sparklet og pusset alle vegger

I tillegg har vi selvfølgelig kjøpt all maling, bestemt oss for alle farger, bestemt oss for gulv på kjøkkenet, pakket til leir og sett på utsikten. På lørdag kveld rakk vi til og med en øl før vi la oss… Derfor har jeg ikke rukket å:

Dra på trening
Svare på epost
Sende siste informasjon om landsleir
Ringe prosjektlederne mine og finne prosjektgruppe til roverstevnet
Bestemme meg for hva jeg egentlig vil bruke tiden min på til høsten
Booke overnatting i Seoul eller tenke på hva jeg vil gjøre i Sør-Korea
Begynt å pakke leiligheten til flytting
Støvsuge

Men i løpet av uka som har gått har vi sett masse venner, fått hjelp så oppussingen har gått kjempefort og bare i kveld vil soverommene bli helt ferdige og gangen få siste strøk maling. Det er jo helt utrolig. Dessverre blir vi ikke ferdige med kjøkkenet før vi kommer tilbake fra ferie, men sånn er det vel innimellom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *