Nå skjer det

I dag har jeg betalt over 230 000 kr. 230 000 kr. Tenk på det. I går var vi på møte i Nordea for å skrive under på de siste papirene for lånet vi skal få av dem, i dag overfører Statens Pensjonskasse lånet vi har fått fra dem og på mandag får vi nøklene! På mandag!

I helgen som var var vi knapt utenfor leiligheten på Bjølsen. I hvert fall knapt nok ute. Hele fredag kveld (etter en etterlengtet treningsøkt) var vi på IKEA og planla kjøkken. Fordi det var utrolig vær var det ingen andre der, og vi fikk masse god hjelp. Resten av helgen brukte vi på å bestemme oss for kjøkkenfronter, lage detaljert budsjett for oppussingen og månedlig budsjett. Vi pratet mer om hvilke farger vi vil ha hvor, om det som gjenstår å finne ut når vi får se leiligheten på mandag (kan vi rive den rørgangen på kjøkkenet?, hva slags underlag er det på veggene?, må gulvet egentlig slipes) og om alt som gjensto å planlegge. Jo, og så hadde vi skypemøte med Ruben og ordnet med tusen små ting til landsleiren.

Som dere skjønner er det mye å planlegge og ordne for tiden. Og denne uka har jeg møter nesten hver dag. Søndag hadde jeg møte i prosjektgruppa til Inspiratorene i NSF, mandag hadde jeg møte med Robert fra ExplorerBelt og pratet med en mulig arrangør av RoverStevnet 2013. I går hadde jeg enda et møte med Thea om økta vi skal ha på landsleiren om demokrati og deltakelse for rovere. I dag er det sommeravslutning og grilling med Longship og foreldremøte for de som skal på leir. I morgen skal jeg pakke og puste og på fredag drar jeg til Kristiansand for å møte resten av Komité Speiding. Vi skal ha møte på Havbraatt, seilskuta som NSF eier og jeg gleder meg masse til å være på havet, seile og å bli ordentlig godt kjent med alle de nye medlemmene av komiteen.

Så ja, litt av en uke. Og så på mandag kl. 18.00 skal vi møte selger og få nøklene og så er leiligheten vår! Da blir det inspeksjon for å ferdigstille alle planene våre og så setter vi igang med oppussing. Vi får flislegger på befaring for å se på badet på tirsdag, vi skal lage hull i rørgangen på kjøkkenet og vi skal begynne å skrubbe veggene for å kunne male og ordne. Vi har nøyaktig tre uker på oss før landsleir, så det blir spennende å se hvordan det går. Og så flytter vi søndag 30. juni, så da blir det muligheter for mange å få litt bedre kondis 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *