Ringen

ring
Jeg gleder meg skikkelig til denne er ferdig. Og med denne mener jeg den nye tbanelinja de skal bygge mellom Sinsen og Linderud. Det er på tide å utvide den skinnegående kollektivtransporten i denne byen og jeg er veldig glad for at man legger til rette for mer effektiv transport som ikke må gå innom Jernbanetorget.

Jeg er også veldig glad for at jeg skal på ferie i juli, for da stenger banen mellom Sinsen og Tøyen, som er den biten jeg reiser med banen hver morgen. Samtidig skal Jerbankeverket rydde opp i brannvernet i Oslotunnelen og sette igang med å bygge på linja som går østover fra Oslo S. Som betyr at toget toglinjene som går østover også blir påvirket, den toglinja jeg bruker hver dag.

Så flaks at jeg tar ferie når Ruter og Jernbaneverket mener flest folk tar ferie. Og flaks at jeg flytter til Carl Berner som er siste stopp som ikke blir stengt fram til september, slik som resten av tbanestoppene på østsiden av linje 5.

Det eneste som mangler nå er noe som går på skinner midt i den store sirkelen på bildet. Hvorfor går det ikke trikk til Sagene? Det lurer jeg på.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *