Tre ting til helgen

Her er tre ting du kan lese i helga:

Kort innlegg på maddam om slanking og kvinnekroppen. Det er et lite utbrudd av frustrasjon over at alle synes det er greit å kommentere hvordan du ser ut, spesielt når du synlig går ned i vekt. Jeg er ikke helt sikker på om jeg synes det er dumt eller bra, men det henger jo sammen med en annen artikkel jeg har linket til om å spørre damer om de er gravide når de ikke drikker alkohol.

En deilig kommentar av Helene Uri der hun sammenlikner kvinner og nynorsk. Som kvinne og nynorskglad østlending likte jeg den veldig godt. Men hun sender spark i flere retninger, så den anbefales for alle trosretninger…

Til slutt en reiseartikkel om Oslo,der alle tingene jeg liker å gjøre i denne byen er på “must do”-lista. Deilig å kjenne seg kul innimellom 😉 Ser ut til at jeg prioriterer mer tid på Erik og fri bruk ogmindre tid på organisasjonsliv fra høsten av, så da blir det mer av alt i reiseartikkelen også!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *